Podcast #5 Jak jsem si vyléčila své akné

Datum: 24.3.2024

Nový Filokalista podcast byl pro mě výzvou, nejen, že je to úplně první, který jsem natáčela “sólo” - tedy bez žádného hosta, ale především v něm s vámi sdílím svou celoživotní cestu s akné a zároveň v něm “říkám nahlas” své myšlenky a pocity, které jsem doteď sdílela jen se svými nejbližšími.

Ale jsem moc ráda, že jsem to udělala. Vím, že s podobnou cestou jako byla ta moje se potýká opravdu velká část žen (nejen žen) a myslím, že je vždycky moc fajn vědět, že v tom nejste samy. Protože nejste! 

V podcastu se zaměřím na mé začátky s akné, co vše jsem za svůj život vyzkoušela (a že toho bylo nespočet), jakým směrem mě tato cesta zavedla a samozřejmě v poslední části podcastu s vámi sdílím to nejpodstatnější - co mi pomohlo dostat mé akné pod kontrolu. 

Podcast má něco kolem 35 minutek a jako vždy je dostupný na platformách Spotify a Apple podcast.
 

Asi víc než kdy dřív ocením vaši zpětnou vazbu. Pokud s vámi podcast nějak rezonuje, chcete se na něco zeptat, poradit s výběrem produktů nebo se podělit o vaši cestu, napište mi na dominika@filokalista.com. Budu se těšit!

Příjemný poslech

Vaše Dominika

 

Nenechte si také ujít náš poslední článek - 5 věcí, které zhoršují akné a naši poslední novinku Clearstem SPF s ochranným faktorem 50+, konečně SPF, které není toxické, ale zároveň je vhodné pro aknózní pleť. Neobsahuje totiž látky, které by vaši pleť ucpaly. Už žádná těžká bílá vrstva krému a váš obličej může zase dýchat!