Nejlepší pleťové sérum na pigmentové skvrny? Našli jsme ho za vás!

Datum: 28.7.2023

Kdo by nemiloval sluncem zalité letní dny, opálenou pokožku, vůni moře a teplé večery? Spousta z vás má ale léto kromě líbezných pocitů spojeno také s podrážděnou pleti od silných slunečních paprsků, s přílišnou citlivostí ( zvlášť pokud trávíme hodně času ve slané mořské vodě) a v nejhorším případě to pro někoho znamená také tvorbu pigmentových skvrn a nebo zintenzivnění hyperpigmentaci od občasných pupínků (no jo, ono té zmrzliny a drinků v létě padne přece jen trochu více) :) Kdybychom vám měli poradit jeden produkt… tak by to byl… 

Pleťové sérum od Mauli Rituals na pigmentové skvrny AGNI

A v čem že je toto sérum od Mauli Rituals tak vyjímečné? 

Je tvořeno CO2 extrakty z bylin, což je nejčistší a nejšetrnější způsob zpracování rostlinných látek. Při této metodě není využito teplo, žádné konzervační látky nebo rozpouštědla. 

Ůčinné a mocné látky z bylin jsou tak získány bez poškození a jejich síla je zachována.

Sérum na pigmentové skvrny Mauli Rituals

Sérum proti pigmentovým skvrnám od Mauli Rituals

KOUPIT SÉRUM

 

Bioaktivní látky účinně bojují proti pigmentovým skvrnám a podráždění. 

Moringa v organické kvalitě je nejen skvělá superpotravina plná vitamínů a minerálních látek, ale dokáže pleti poskytnout ochranný film, který pleť chrání před znečištěním a zároveň ji vyživuje. Moringa je navíc zpomaluje známky stárnutí.

Skutečným bojovníkem s pigmentovými skvrnami je ale Tamanu olej (nazáván také jako zelené zlato), díky obsahu vitamínu a vzácných stopových prvků pomáhá odstranit většinu hyperpigmentací mnohem účiněji než například vitamín C. 

Co2 extrakt z Gotu Koly je plný bioaktivních látek, které působí proti volným radikálům a zvyšuje syntézu kolagenu.

Co2 extrakt z byliny zvané Neem má zase velmi silné léčivé a regenerační schopnosti. Pleť podrážděnou od sluníčka tedy krásně zklidní a zlepšuje její zarudnutí. 

Nenechte se zmást malou velikostí (15 ML), v tomto případě jednoznačně platí - malý ale šikovný - sérum je ve formě koncentrátu. Na obličej tedy stačí použít opravdu pár kapek.

Noční pomocník v podobě AHA/BHA kyselin

Omlazující sérum s AHA/BHA přírodními kyselinami

Sérum s obsahem přírodních AHA/BHA kyselin od Flow Cosmetics

KOUPIT SÉRUM

Boj proti pigmentovým skvrnám můžete ještě více podpořit AHA/BHA kyselinkami. Ověřeným produktem je peelingové sérum s obsahem přírodních AHA & BHA kyselin. Velká výhoda tohoto séra je ta, že je vytvořeno 100% z přírodních složek, tzn také kyselinky jsou přírodního původu. Nedráždí tedy tak pleť narozdíl od kyselin syntetických. 

BHA kyseliny jemně exfoliují pleť a přispívají tak k jejich obnově. Sérum pleť rozjasňuje a redukuje pigmentaci.

Výhodou je obsah kyseliny hyaluronové, protože i když jsou kyselinky přírodního původu, pořád mohou citlivé pleti vadit a mohou ji vysušovat. Kyselina Hyaluronová dodá potřebnou hydrataci a levandulová voda pleť zklidní. 

 

Ani s jedním produktem neuděláte chybu a my se budeme moc těšit na vaši zpětnou vazbu!