Hledáte vhodný dárek na Den matek? Našli jsme ho za vás!

Datum: 3.5.2023

Hledáte tipy na dárek na den matek? Teď už nemusíte!

Maminka je bezesporu jedna z nejvýznamnějších osob v našem životě. Z velké části jsme se díky ní stali těmi, kým jsme dnes.  A protože je Den matek za dveřmi, je to skvělá příležitost ukázat jí, jak moc ji máme rádi. Pokud stále váháte, jakým dárkem ji potěšit, tak je tento gift guide přímo pro vás!

Vybírali jsme od maličkostí přes luxusní péči a designové doplňky a rozdělili to do kategorií podle ceny (každý přece máme nějaký budget) 

1. Cena dárku 400 Kč – 600 Kč

Hlavni 2 m 27 - Hledáte vhodný dárek na Den matek? Našli jsme ho za vás!
Lak na nehty odstín č. 07

Tip 1) Lak na nehty v přirozené nude barvičce č. 07 od Sundays. Sluší každé ženě, hodí se ke všemu a navíc je 10-FREE, tzn. neobsahuje 10 nejhorších toxických látek.

Snapinsta.app 271323121 456864626046510 4056935110322658334 n 1080 - Hledáte vhodný dárek na Den matek? Našli jsme ho za vás!
Multifunkční balzám Wonder

Tip 2) Hojivý multifunkční balzámek v organické kvalitě – mamince poslouží skoro na všechno – ulevuje totiž od celé řady potíží jako je kašel a ucpaný nos, svědivé bodnutí hmyzem a opary. Může ho použít také na bolavé svaly. 

 

2. Dárek v hodnotě 800 Kč – 1100 Kč

nápoj masala chai pro harmonizaci cyklu
Lahodný nápoj Harmonia

Tip č. 1) Nápoj masala chai pro podporu hormonální rovnováhy – bude se jí hodit po dlouhém dni v práci, pro chvíle klidu a vychutnání okamžiku a nebo pro zahnáni chutí na sladké  Navíc krásně podporuje ženství  Je kořením provoněný a spolu s ajůrvédskou bylinou Šatavari byl vytvořen pro podporu těla, zdraví a pro podporu hormonální rovnováhy. Nápoj je navíc ovoněn kardamonem, skořicí, zázvorem, madagaskarskou vanilkou a krémovým kokosem. Mňam!

Sůl do koupele s hořčíkem Palm of Feronia
Sůl do koupele s hořčíkem & Ametystem

Tip č. 2) Sůl do koupele – tohle opravdu není jen tak ledajaká sůl. Tohle je Mercedes v péči o tělo! Je tvořena kombinací 3 druhů solí, které obsahují spoustu minerálů. Použité esenciální oleje jsou v organické, tedy v té nejčistší podobě. Co je ale na soli skvělé je, že obsahuje také kokosový olej, pokožka je po koupeli krásně vláčná. Navíc je do ni přidán prášek meditativního krystalu – Ametystu. Zaručujeme, že si bude mamča lebedit blahem! 

Tip č. 3) Olejíček pro silný růst vlasů. 

Mauli rituals olej pro silný růst vlasů
Mauli rituals olej pro silný růst vlasů

Na vlasech ženám záleží v každém věku. Proto vřele doporučujeme tento zázračný olej do vlasů, který obsahuje vzácné aminokyseliny a především silné byliny, ktere vrací vlasům lesk a hustotu. Obsahuje také bylinu Bhringraj, která se v ajurvédě používá pro omezení předčasného šedivění. Směs zraje a luhuje se až 12 týdnů!

 

 

3. Cena dárků 1200 Kč – 1500 Kč

Tip č. 1) Designová svíčka z mosazi 

Důvodů proč ji zařazujeme do výběrů máme hned několik.

The Muses london svíčka
The Muses london svíčka
  1. zlatý design – tahle svíčka prostě vypadá v interiéru luxusně
  2. po dohoření zůstává mosazná nádobka, která se dá využít v podstatě na cokoliv
  3. Neobsahuje žádné parabeny ani ftaláty
  4. Tvořena ze směsi přírodních a negenetický modifikovaných vosků
  5. Vůně! – směs čerstvé trávy, citrusový nádech limetky a bergamotu – svěží a moc příjemná
  6. Má střední sílu vůně – to znamená, že jemně ovoní prostor i bez zapalování

Tip. č. 2) Dokonale nedokonalá sada hrníčku a podšálku. Pokud vaše mamča oceňuje ruční výrobu, jsme si jisti, že tohle opravdu ocení Set je vyráběn speciální japonskou ruční technikou. Neobsahuje olovo, tudíž není toxický. 

pinching mugplate 1 optimized 1200x1200 1 - Hledáte vhodný dárek na Den matek? Našli jsme ho za vás!
Sada hrníčku a podšálku na kávu


Tip č. 3) Mauli tělový olej – Blahodárná luxusní směs olejů pro péči o tělo. Olej je harmonizující, pomáhající odstraňovat toxiny. Dokáže pomoct také při problémech s trávením. Doporučujeme olej trochu zahřát a jemně ho krouživými pohyby masírovat do bříška. Samozřejmě neobsahuje žádný alkohol ani chemické látky.

RHT08224 mensi - Hledáte vhodný dárek na Den matek? Našli jsme ho za vás!
Mauli rituals tělový olej