CLEARSTEM jako účinné řešení akné a problematické pleti

Datum: 26.11.2023

Jak už je u nás zvykem, vždy po uvedení nové značky se vám snažíme přiblížit důvody, proč právě ona má ve Filokalistovi své pevné místo a teď tomu nebude jinak. 

Pokud nás už delší dobu sledujete, tak jste možná už zaznamenali, že problematická pleť doprovázela zakladatelku Dominikou v podstatě celý život. Volbě té správné značky zaměřenou na péči o aknózní pleť předcházelo opravdu dlouhé hledání a testování, dokud si nebyla jistá, že našla tu správnou. A to se stalo právě s CLEARSTEM.

Najít totiž opravdu účinnou kosmetiku, která viditelně zlepšuje zdraví problematické pleti, je anti-age, ale zároveň netoxická a bez hormonálních disruptorů není v dnešní době úplně tak snadný úkol, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ale podařilo se! :)

Představujeme americkou značku CLEARSTEM

Už na záčatek je nám velmi sympatické to, že značka je women owned - tedy že značku vedou dvě ženy, Danielle Gronich a Kayleigh Christina. Obě se v životě potýkalý s dlouholetým cystickým akné. Spojila je společná vášeň pro holistické zdraví (což je nám velmi velmi blízké), a společně se ponořily do klinického výzkumu, aby odhalily nepříjemnou pravdu o konvenční péči o akné a stárnutí pleti: většina produktů na akné obsahuje toxické, hormony narušující složky (narušení hormonální rovnováhy může vést k tvorbě akné), zatímco produkty zaměřené na stárnutí jsou zase často plné složek ucpávajících póry (a zase se vám vytvoří akné).  

Kayleigh a Danielle se rozhodly přinést bezpečnější a účinnější alternativu v péči o pleť a spojily své síly, aby vytvořily CLEARSTEM.

Meet the founder

Danielle Gnonich aka The Acne Guru™

Spoluzakladatelka Danielle

Danielle je licencovaná klinická kosmetička, specialistka na akné a zakladatelka kliniky San Diego Acne Clinic. Svou kariéru zasvětila pomoci lidem uzdravit jejich pleť zevnitř. Poté, co více než 10 let bojovala s chronickým cystickým akné a bez úspěchu zkoušela různé léčebné postupy, se Danielle rozhodla prozkoumat holistický přístup k péči o pleť.

Poháněna svou vášní pro holistickou péči o pleť se ponořila do výzkumu buněčné biologie a genetiky. 

Díky své klinice si Danielle získala pověst The Acne Guru™ a dosáhla 98% úspěšnosti při léčení pleti svých klientů. Mezi její klienty patří lidé všech věkových kategorií a etnických skupin, včetně celebrit.


Spoluzakladatelka Kayleig


Kayleigh Christina - certifikovaná holistická nutriční terapeutka

Kayleighina cesta do světa čisté péče o pleť začala, když se ve svých dvaceti letech potýkala s četnými zdravotními problémy, včetně nádoru na prsu a těžkého cystického akné. Přestože se Kayleigh radila s různými lékaři, dermatology a kožními specialisty, nemohla najít řešení, jak svou pleť uzdravit. Pak bjevila kliniku San Diego Acne Clinic a setkala se s Danielle. S její pomocí se jí podařilo pleť uzdravit. 

Pokud vás tedy trápí akné a problematická pleť v jakékoliv formě, máte ji náchylnou k rychlému ucpání, velké množství produktů vám nesedí nebo se po něm osypáváte - CLEARSTEM je pro vás jasná volba! 

Pouze skincare nestačí 

Pokud se s akné potýkáte už delší dobu, tak jistě víte, že žádná kosmetika sama od sebe nedokáže akné trvale odstranit a vyřešit. Pokud to někdo tvrdí, tak vám maže med kolem pusy. To my ale dělat nebudeme, protože jsme přesvědčeni, že pokud chcete akné opravdu vyřešit, vyžaduje to víc, než nanesení krému nebo séra. Vyžaduje to také práci zevnitř. Sledujte proto náš Instagram, kde vám budeme postupně přidávat informace jak s akné co nejefektivněji naložit. 

ALE! produkty CLEARSTEM dokážou udělat opravdu kus práce a přináší viditelné výsledky! Pleť dokáží krásně hojit, regenerovat a hydratovat, zkrátka dát ji přesně to co tolik namáhaná aknózní pleť potřebuje. Některé produkty také zamezují tvorbě mazu a dokážou moc pěkně pracovat s flíčky a jizvičkami. Pleť je po čase mnohem zdravější, čistější a zářivější. 

Obzvlášť doporučujeme jejich Kolagenové sérum s kmenovými buňkami, díky použitým ingrediencím jako houbě Reishi, Saw Palmetto, kurkumě a dalším

kolagenové sérum s kmenovými buňkami

Výsledek s kolagenovým sérem

dokáže opravdu krásně hojit záněty a dokáže minimalizovat hormonální akné. Kdybychom měli vybrat jeden produkt z celé jejich řady. Byl by to právě tento. 

Na závěr nesmíme zapomenout zmínit, že i když jsou jejich produkty primárně zaměřené na péči o problematickou pleť, jejich benefity může využít opravdu každý! Je vhodná pro všechny, kdo o sebe pečuje opravdu s láskou a kdo si rád dopřeje opravdu kvalitní skincare.

ZOBRAZIT VŠECHNY PRODUKTY

Pokud potřebujete poradit s vhodným výběrem produktu, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Na čísle 739 458 398 nás zastihnete konstantně, můžete také poslat DM na Instagramu nebo napsat e-mail na dominika@filokalista.com

Vzhůru ke zdravější a krásnější pleti! :)